Kategorijos

Valdymo modulis WOLF BM-2

Valdymo modulis WOLF BM-2 -45%

311,00 €
566,00 €

Perku

Išmanus namas – tai protingo pastato su inžinerinių įrenginių sistemomis valdymo raktažodis. Naujasis BM-2 programuojamas modulis yra efektyvaus šildymo, saulės energijos naudojimo ir vėdinimo...

Skaityti plačiau

Nesi tikras dėl katilo?

Sunku išsirinkti?


Užduok klausimą! Katilo Pasiūlymas
Reikalinga konsultacija?
Paskambinkite: +370 601 66679

Šį patogų įtaisą galima naudoti visuose naujuose Wolf kondensaciniuose katiluose, o taip pat padalinto oro srauto šilumos siurbliuose. Ant sienos montuojamą BM-2 programuojamą modulį taip pat galima naudoti išoriniam nuotoliniam valdymui. Pavyzdžiui, „CWL Excellent“ grupės mechaninės ventiliacijos sistemos puikiai sąveikauja su šiuo moduliu, kadangi eBus valdymo magistralė automatiškai atpažįsta visus iš anksto sukonfiguruotus šilumos rekuperacijos sistemos elementus. Be to, prietaisus galima valdyti išmaniuoju telefonu (reikalingas ISM7i/ISM7e sąsajos modulis).

Programuojamas modulis greitai ir intuityviai valdomas keturiais funkcijų mygtukais ir sukama rankenėle. Programinę įrangą įgaliotoji montavimo įmonė gal atnaujinti su SD kortele. Valdymo ekrane aiškus tekstas ir grafika. Tiesioginis valdiklio nustatymas. Užsakytos atsarginės dalys rangovams pristatomos nedelsiant.

Apie įrenginį:
-Spalvotas TFT ekranas, lengvai suprantama informacija, aiškus grafinis pavaizdavimas.
-Gali būti integruojamas į katilą arba kabinamas ant sienos gyvenamajame kambaryje kaip nuotolinio valdymo įtaisas.
-Greita paieška, pasirinkimas ir duomenų įvedimas su keturiais spaudžiamais ir sukamais funkcijų valdymo mygtukais.
-Tekstiniai pranešimai apie klaidą.
-Automatiškai atpažįstami ir iš anksto sukonfigūruojami sumontuoti vandens regeneravimo sistemos elementai.
-SD kortelės plyšys programos atnaujinimui.
-Valdomos sistemos: šilumos generatorius, šildymo apytakos ratai su maišytuvu ir be jo, karšto buitinio vandens sistema, į šildymo sistemą integruota Wolf saulės energijos šildymo sistema ir „CWL Excellent comfort“ linijos mechaninės ventiliacijos įrenginiai.
-Garantija 2 metai.

  • Suderinamumas:eBUS
  • Kilmės šalis:Vokietija
  • Gamintojas:WOLF

Parašyti savo atsiliepimą

Valdymo modulis WOLF BM-2

Valdymo modulis WOLF BM-2

Išmanus namas – tai protingo pastato su inžinerinių įrenginių sistemomis valdymo raktažodis. Naujasis BM-2 programuojamas modulis yra efektyvaus šildymo, saulės energijos naudojimo ir vėdinimo sistemų valdymo raktas.

Parašyti savo atsiliepimą

DUK - Dažniausiai Užduodami Klausimai

Kokie yra dujinių katilų tipai ?

Dujiniai katilai skirstomi į tris pagrindinius tipus : katilai su momentiniu karšto vandens ruošimu (paruošia nuo 11 iki 16 litrų per minutę), su išoriniu boilerio pajungimu (galite jungti bet kokios talpos greitaigį vandens šildytuvą), arba su integruotu vandens šildytuvu 20 arba 40 litrų talpos.

Kokie dujiniai katilai efektyvesni, kondensaciniai ar nekondensaciniai ?

Daudingumo koeficientas kondensacinių katilų yra aukštesnis kuomet jie dirba mažomis temperatūromis su grindiniu šildymu arba žemos temperatūros radiatoriais, su paprastais radiatoriais arba ketiniais radiatoriais jų efektyvumas sumažėja.

Ar gali dujiniai katilai dirbti ir gamtinėmis dujomis ir suskystintomis LPG dujomis?

Taip kai kurių gamintojų katilai turi automatinį prisitaikymą dirbti suskystintomis dujomis, nieko keisti nereikia, tačiau nemažai daliai katilų reikia papildomai nupirkti ir pasikeisti purkštukus suskystintoms dujoms.

Koks dūmtraukis reikalingas, norint prijungti dujinį kondensacinį katilą ?

Dujiniam kondensaciniam katilui reikalingas dvigubas dūmtraukis 60/100 arba 80/125 mm. Dūmtraukis gali būti išvedamas tiesiai per sieną prie katilo, arba į kamino šachtą.

Ar reikalinga atlikti dujiniam katilui periodinę profilaktiką?

Taip, periodinę profilaktiką rekomenduojama atlikti po kiekvieno šildymo sezono, kad katilas tinkamai funkcionuotų kitą sezoną apžiūrimas šilumokaitis, išsiplėtimo bakelis, patikrinami dujų purkštukai. Tai prailgins jūsų katilo tarnavimo laiką o laiku pastebėtas gedimas bus pašalintas ne šildymo sezono metu.