Kategorijos

Granulinis katilas KOSTRZEWA MiniBio Luxury 21kW

4 300,00 €
4 649,00 €

Perku

Išskirtinis vartojimo malonumas ir atsakingas kuro resursų naudojimas – tai reikalavimai, su kuriais susidūrę firmos Kostrzewa inžinieriai atlikdami konstrukcinius darbus su šiuolaikinėmis šildymo...

Skaityti plačiau

Nesi tikras dėl katilo?

Sunku išsirinkti?


Užduok klausimą! Katilo Pasiūlymas
Reikalinga konsultacija?
Paskambinkite: +370 601 66679

Pagrindinis kuras:
-Avižos/granulės 50%/50%
-Pjuvenų granulės (6-8mm)

Katilo MiniBio Luxury charakteristika:
-Kad deginimas ir emisija būtų dar mažesni, o efektyvumas dar didesnis, apdėjome įrenginį ir degiklį aukščiausios kokybės keramika.
-Mini Bio Luxury – tai dar geriau aprūpinta sėkmingo mažiausio katilo Mini Bio modelio versija.
-Išskirtinis vartojimo malonumas ir atsakingas kuro resursų naudojimas – tai reikalavimai, su kuriais susidūrę firmos Kostrzewa inžinieriai atlikdami konstrukcinius darbus su šiuolaikinėmis šildymo sistemomis, sukūrė Luxury klasę, pasižyminčią dar didesniu efektyvumu ir naujoviškumu.
-Įrenginys optimalus įrengti gyvenamuosiuose pastatuose, kuriuose katilinės užima labai mažai vietos, arba jų visai nėra. Šildomų gyvenamųjų pastatų plotas gali būti nuo 50 iki 300 m2.
-Mini Bio Luxury katilo šilumokaityje ir degiklyje yra įmontuota keraminė kamera, kuri darbo metu įkaista iki temperatūros aukštesnės nei 1000 C, sukeldama itin veiksmingą biomasės deginimą. Įmontuoti išmetamųjų dujų turbuliatoriai dar labiau išlaiko energiją katile.
-Pagal standartą Mini Bio Luxury modelyje yra papildomai įrengtas skirstomasis įrenginys, padedantis pajungti papildomus įrenginius, esančius katilinėje, valdymas priklausomas nuo oro, reguliuojantis 4 įvairius šildymo kontūrus ir II generacijos plačiajuostis zondas lambda.

Katilo MiniBio privalumai:
-Ekologija
– CO2 emisija = 0
-SUPER KOMFORTAS – visos sistemos valdymas. Automatika buvo suprojektuota valdyti daugumą įrenginių Jūsų katilinėje. Dėl to deginimo procesas vyksta visiškai automatizuotai, o kuro sąnaudos ir žalinga atmosferai emisija buvo sumažintos iki minimumo. Įrenginio darbo parametrus galima kontroliuoti paprasto ir aiškaus meniu pagalba.
-Taupumas – 2 generacijos Fuzzy Logic ir plačiajuostis zondas lambda**
-Visa katilinės valdymo sistema yra pagrįsta minkštu valdymu priklausomai nuo atskirų pastato aukštų energijos poreikių arba karšto vartojamojo vandens poreikio. Įrenginys dirba su didesniu arba mažesniu galingumu. -----------Automatiniu būdu tiksliai dozuoja reikalingo deginimui oro kiekį, kartu sutaupant iki 40% kuro.
-Naujoviškumas – šilumokaičio konstrukcija pagal 3T apibrėžimą. Panaudojus 3T metodiką (laikas, temperatūra ir turbulencijos), gavome labai mažų gabaritų ir didelio efektyvumo šilumokaitį.
-Ekonomiškumas – Degiklis Platinum Bio – visos sistemos variklis, taupantis energiją. Mechaniškai ir technologiškai pažangus elementas atsakingas už šiluminės energijos iš granulių produkciją. Patvarus, taupantis energiją, patikimas, tyliai veikiantis – pagamintas iš ugniai ir rūgštims atsparaus plieno, leidžia dirbti pastoviai ir patikimai per daugelį metų.
-Daugiafunkciškumas – gali valdyti keletą šildymo kontūrų, soliarinę sistemą ir buferinį rezervuarą *
-Saugumas – slėgio daviklis **
-Patogumas – visiškai automatizuotas – pats užsikuria ir užsigesina.

  • Galingumas (kW):21 kW
  • Šildomas plotas (m²):150 - 230
  • Įrenginio efektyvumas (%):~91%
  • Maksimali vandens temp. (°C):85
  • Min. grįžtamo vandens temp. (°C):45
  • Max. darbo slėgis (bar):2
  • Reikalinga degimo prod. trauka (Pa):15-20
  • Traukiamojo kanalo skersmuo (mm):159
  • Vandens talpa katile (l):90
  • Matmenys - aukštis/plotis/gylis (mm):1698/752/1476
  • Katilo masė (kg):340
  • Elektros galia (W):140/492
  • Įtampa (V):230
  • Tūris (L):230
  • Kuro rūšis:Grūdai, Medienos granulės
  • Energijos klasė:5
  • Valdymas:Platinum Bio
  • Medžiaga:Plienas
  • Kilmės šalis:Lenkija
  • Gamintojas:KOSTRZEWA
  • Pritaikymas:Šildymui
  • Serija:MiniBio Luxury
  • Automatinis uždegimas:Yra

Parašyti savo atsiliepimą

Granulinis katilas KOSTRZEWA MiniBio Luxury 21kW

Granulinis katilas KOSTRZEWA MiniBio Luxury 21kW

Išskirtinis vartojimo malonumas ir atsakingas kuro resursų naudojimas – tai reikalavimai, su kuriais susidūrę firmos Kostrzewa inžinieriai atlikdami konstrukcinius darbus su šiuolaikinėmis šildymo sistemomis, sukūrė Luxury klasę, pasižyminčią dar didesniu efektyvumu ir naujoviškumu.

Parašyti savo atsiliepimą

DUK - Dažniausiai Užduodami Klausimai

Nuo ko priklauso granulinio katilo parinkimas?

Dažniausiai yra parenkama pagal namo naudingą plotą, šildymo sistemos tūrį, atsižvelgiama ar bus jungiamas boileris ir panašiai. Namo šiluminis laidumas taip pat labia svarbus aspektas, kuo namo šiluminė varža bus geresnė, tuo mažesnio galingumo katilą galima parinkti.

Kokių rūšių granuliniai katilai būna ?

Medienos granulių katilai, kurie geba deginti medienos granules 6-8 mm. Anglies granulių katilai, kurie gali deginti ir anglies granules 5-25 mm ir medienos granules, tik neturi automatinio uždegimo mechanizmo dažniausiai. Biomasės arba medienos čipsų katilai. Skirti kūrenti medienos skiedrą įvairaus dydžio ir drėgnumo.

Ar būtina kartu su granuliniu katilu montuoti akumuliacinę talpą?

Nerekomenduojama, nes granulinis katilas pagamina tiek energijos kiek reikia pastatui o kuro dozavimas yra tikslus ir niekada neviršyja užduotos katilo temperatūros. Galima kombinuoti su akumuliacine talpa tuomet kai granulinis katilas lygiagrečiai jungiamas su kitų rūšių šildymo katilais.

Kokia automatika yra montuojama į granulinius katilus?

Granuliniuose katiluose automatika montuojama įvairi, bet funkcijos, kurias atlieka pati automatika iš esmės tos pačios. Dažniausiai katilo automatika valdo nuo 2 iki 4 siurblių kontūrų, vieną arba kelias servopavaras, uždegimo mechanizmą, būna integruotas valdymas internetu arba galima tiesiog nusipirkti papildomai interneto modulį.

Kiek granulių sunaudos katilas apie 150 m2 namui ?

Vidutiniškai preliminarus sunaudojimas būtų 5 tonos granulių 6 mėnesius trunkančiam šildymo sezonui. Daug įtakos taip pat turi namo šiluminis sandarumas, kuo namas sandaresnis tuo mažiau granulių ir sunaudosite.