Kategorijos

IR spindulių šildytuvas - HEAT1 CARBON 2000 W

150,00 €
250,00 €

Perku

Reguliuojamos galios infraraudonųjų spindulių šildytuvas HEAT1.

Nesi tikras dėl katilo?

Sunku išsirinkti?


Užduok klausimą! Katilo Pasiūlymas
Reikalinga konsultacija?
Paskambinkite: +370 601 66679

Elektrinis infraraudonųjų spindulių šildytuvas, 4-iais lygiais reguliuojama šildymo galia (100%, 80%, 60%, 40%), nuotolinis valdymas pultu, naujausia anglies pluošto technologija užtikrinanti ilgaamžį lempos veikimą (10000 val.), mažo ryškumo, skirtas naudoti viduje ir lauke (IP55), automatinio išsijungimo funkcija po 1-9 val., su sieniniu montavimo kronšteinu, 2000 W galia, apšildomas plotas 16-32 m², ilgis 90 cm, juoda spalva, GARANTIJA 2 metai

Apie HEAT1 infraraudonųjų spindulių šildytuvus:
HEAT1 – infraraudonųjų spindulių šildytuvas leidžia reguliuoti šiluminę galią bei valdyti šildytuvus nuotolinio valdymo pultu. Tai ergonomiško dizaino šildytuvas su tvirtu poliruoto arba juodai dažyto aliuminio korpusu, veidrodiniu reflektoriumi ir patentuota didelio efektyvumo aukso spalvos halogenine lempa HeLen. Mažo ryškumo HeLen lempos pasižymi momentiniu veikimu (jau po 4 sekundžių pasiekiama maksimali šildymo galia) ir sukuria nepaprastai jaukią žvakių šviesos atmosferą. Tai patentuota technologija – lempos tiek iš vidaus, tiek iš išorės dengtos specialiu sluoksniu, kuris sumažina skleidžiamą aukso spalvos šviesą 80%, neprarandant šildymo efektyvumo. Tokiu būdu sukuriamas švelnus šviesos šaltinis, kuris neturi didelės įtakos esamam patalpų apšvietimui. Skleidžiama šviesa nevargina, neakina ir nekenkia akims.
Šildytuvų valdymas yra itin patogus: nuotolinio valdymo pulteliu galima reguliuoti šildytuvo galią ir taip užtikrinti pageidaujamą komforto lygį (Low-50%, Medium-75%, High-100%). Vienas nuotolinio valdymo pultas leidžia valdyti vieną arba visus HEAT1 šildytuvus iš karto net 6 m atstumu. HEAT1 elektriniai infraraudonųjų spindulių šildytuvai yra labai efektyvūs – net 92% sunaudotos energijos tampa spinduliuojama šiluma. Šildytuvus galima naudoti ne tik patalpų viduje, bet ir lauko sąlygomis. Reguliuojami HEAT1 šildytuvai tai novatoriškas šildymo sprendimas, puikiai tinkantis atskirų zonų, darbo vietų, blogai izoliuotų patalpų šildymui arba kaip papildomas šilumos šaltinis.
Sieninis montavimo kronšteinas pridedamas prie šildytuvo. 

HEAT1 infraraudonųjų spindulių šildytuvo veikimo principas:
Halogeninėje lempoje, kvarciniame vamzdelyje volframo siūlas įkaista iki labai aukštos temperatūros ir pradeda skleisti trumpų bangų infraraudonuosius spindulius, kuriuos sufokusuoja ir atspindi specialus parabolės formos reflektorius, nukreipdamas juos ten, kur šiluma yra reikalinga. Tuo tarpu papildomas reflektorius užtikrina didesnį šildymo efektyvumą. Kuo trumpesnė banga, tuo lengviau ji keliauja per orą, todėl šis šildytuvas ir išsiskiria iš daugelio kitų šildytuvų esančių rinkoje, kurie naudoja tokius kaitinimo elementus kaip anglies pluoštas, ar paprastus varžos elementus, skleidžiančius tik vidutinio ilgumo spindulius ir tik dalinai šildančius aplinkiną. 

  • Galingumas (kW):2 kW
  • Šildomas plotas (m²):9 - 16
  • Matmenys - aukštis/plotis/gylis (mm):130/900/90
  • Elektros galia (W):2000
  • Įtampa (V):230
  • Apsaugos klasė:IP55
  • Masė (kg):2.9
  • Kuro rūšis:Elektra
  • Medžiaga:Aliuminis
  • Kilmės šalis:Kinija
  • Gamintojas:HEAT1
  • Pritaikymas:Šildymui
  • Pakabinimo būdas:Horizontalus

Parašyti savo atsiliepimą

IR spindulių šildytuvas - HEAT1 CARBON 2000 W

IR spindulių šildytuvas - HEAT1 CARBON 2000 W

Reguliuojamos galios infraraudonųjų spindulių šildytuvas HEAT1.

Parašyti savo atsiliepimą

DUK - Dažniausiai Užduodami Klausimai