Kategorijos

Rekuperatorius BRINK Flair 325

2 439,36 €
2 710,40 €

Perku

Brink Flair325 - naujas vėdinimo su šilumos atgavimu standartas.

Nesi tikras dėl katilo?

Sunku išsirinkti?


Užduok klausimą! Katilo Pasiūlymas
Reikalinga konsultacija?
Paskambinkite: +370 601 66679

Rekuperatorių BRINK FLAIR privalumai:

-Iki 98,4 % terminis efektyvumas pagal EN 13141-7 (TWZL sertifikatas), 91 % terminis efektyvumas, sertifikuotas Pasyvaus Namo Instituto
-Mažiausiai elektros vartojantis rekuperatorius rinkoje – tik 0,15 Wh/m3
-Pastovus aukštas efektyvumas dėl integruotos subalansuotų oro srautų funkcijos Constant Flow
-Saugi eksploatacija net ir esant didžiausiems šalčiams lauke dėl unikalios Brink Inteligent Frost Protection sistemos
-Ypač tylus dėl naujosios rekuperatoriaus aerodinaminės konstrukcijos
-Moderniausias valdiklis ir plačios jo valdymo bei komunikacijos galimybės
-Ypač paprastas aptarnavimas ir priežiūra

1.Ypač efektyvus plastikinis šilumokaitis

Brink Holmak rekperatoriui sukūrė visiškai naujos konstrukcijos šilumokaitį. Dabar šesiakampio formos šilumokaitis yra dar didesnio ploto ir sudarytas iš naujo profilio šilumokaičio plokštelių, todėl pasižymi iki šiol neregėtu, ypač dideliu efektyvumu ir mažu aerodinaminiu pasipriešinimu.

 

2.Nauji unikalūs ventiliatoriai su integruotais anemometrais

Naujieji GreenTech EC ventiliatoriai su atgal lenktomis mentelėmis dabar patalpinti į specialų sraigės formos korpusą. Ši unikali konstrukcija pasižymi nepaprastu, iki 30% didesniu nei kiti EC ventiliatoriai, efektyvumu ir ypač tyliu veikimu. Dar vienas išskirtinis šio ventiliatoriaus bruožas – tai patentuotas oro srauto matavimo būdas su integruotais anemometrais. Tokiu būdu oro srautas matuojamas labai tiksliai, todėl rekuperatorius tiekia ir šalina bet kokiomis salygomis preciziškai subalansuotus oro srautus ir užtikrina pastovų didelį įrenginio terminį efektyvumą.

 

3.Naujas valdiklis liečiamu ekranu

Naujasis Flair valdiklis turi spalvotą, liečiamą ekraną su savaime paaiškinančia meniu struktūra. Jis turi daug komunikavimo ir valdymo galimybių, leidžiančių realizuoti beveik visus užsakovo norus:

-Standartiškai integruota Modbus sąsaja
-Laidinių ir belaidžių jutiklių ir jungiklių (Z-Wave) prijungimo galimybė
-Internetas (LAN/WLAN)
-Valdymas išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu

 

4.Efektyvus lauko oro pašildytuvas

Flair 325 rekuperatoriui Brink sukonstravo naują kintamos galios elektrinį lauko oro pašildytuvą. Jis yra specialios formos, turi šildymo plotą didinančias briaunas ir daugiapakopę apsaugos sistemą. Lauko oras įrenginio atvamzdyje integruotomis kreipiančiosiomis paskirstomas tolygiai per visą šildytuvo plotą, todėl šildytuvas pasižymi gerokai didesniu efektyvumu, nei tradiciniai spiralės formos elektriniai šildytuvai. Šis lauko oro pašildytuvas kartu su patentuota Brink Inteligen Frost Protection sistema įjungiamas tik tada, kai jo reikia ir tiek, kiek reikia, todėl užtikrina mažus eksploatacinius kaštus net ir šaltomis žiemos dienomis.

 

5.Atvamzdžiai 2K

Vėdinimo sistemos sandarumas yra labai svarbus faktorius, nes jis įtakoja sistemos energinį ir oro apykaitos efektyvumus. Brink pasirūpino, kad ne tik pats įrenginys būtų labai sandarus, tačiau ir vėdinimo sistemos ortakiai būtų patikimai ir sandariai prijungti prie jo. Tam tikslui rekuperatoriaus ortakių jungtys pagamintos pasitelkiant pažangią 2K plastiko liejimo technologiją. Jos metu du skirtingų fizinių savybių komponentai sujungiami į vieną detalę – šiuo atveju standusis plastikas ir specialus elastomeras, užtikrinantis jungties su ortakiais sandarumą.

 

6.Puikių izoliacinių savybių EPP korpusas

Kadangi rekuperatorius turi tiesioginį ryšį su lauko oru, jis turi būti izoliuotas ne blogiau už namo išorines sienas. Brink tai įvertino jau seniai, todėl jau beveik 30 metų visi Brink įrenginių korpusai pasižymi solidžia EPP forminių detalių bei plieno skardos kompozicija. Toks korpusas užtikrina ne tik gerą šilumos izoliaciją bei minimizuoja šalčio tiltelius, bet slopina ir triukšmą bei vibracijas. Panaudoję milžiniškos patirties žinias, Brink inžinieriai Flair 325 korpusą kilstelėjo į dar aukštesnį lygmenį:

-EPP korpusas yra vientisas ir nedalomas – absoliutus sandarumas
-Visi komponentai įmontuojami ir išmontuojami per įrenginio priekį – labai patogus aptarnavimas
-Vidaus komponentus supa storas EPP sluoksnis iš visų pusių – nepriekaištinga, vienodai paskirstyta šilumos izoliacija ir jokių šalčio tiltelių
-Bėgelio formos įlajos šilumokaičiui – ilgaamžiška, orui sandari konstrukcija
  
 

7.Išmani vasaros sklendė

Naujoji vasaros sklendė dabar pagaminta naudojant pažangią 2K liejimo technologiją. Įlieti elastomerai užtikrina absoliutų sklendės sandarumą tiek žiemą, tiek vasarą. 100% oro patenka ten, kur reikia: žiemą į šilumokaitį, o vasarą – aplenkdamas jį, kad galėtų vėsinti patalpas maloniu nakties oru. Šalia to, vasaros sklendė turi integruotas oro kreipiančiąsias, kurios įtekantį orą tolygiai paskirsto per visą šilumokaičio plotą. Šis paprastas, bet gudrus sprendimas taip pat prisideda prie stebinančiai didelio Flair 325 efektyvumo.

  • Matmenys - aukštis/plotis/gylis (mm):650/750/560
  • Elektros galia (W):144,5
  • Įtampa (V):230
  • Tiekimo ir grįžtamų jungčių dydžiai (DN):160
  • Masė (kg):38
  • Kuro rūšis:Elektra
  • Energijos klasė:A+
  • Valdymas:Automatinis
  • Maksimalus oro srautas (m3/h):325
  • Medžiaga:Plastikas
  • Kilmės šalis:Olandija
  • Gamintojas:BRINK
  • Pritaikymas:Vėsinimui
  • Teno galia (kW):1
  • Triukšmo lygis maksimaliu greičiu:41

Parašyti savo atsiliepimą

Rekuperatorius BRINK Flair 325

Rekuperatorius BRINK Flair 325

Brink Flair325 - naujas vėdinimo su šilumos atgavimu standartas.

Parašyti savo atsiliepimą

DUK - Dažniausiai Užduodami Klausimai